ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ-  1988 yılında İstanbul’da küçük bir işletme olarak kurulduktan sonra elde etmiş olduğu başarıların ardından Türkiye’nin ilk hazır döner üretim tesisini kuran ve ülke genelinde şube sayısını 125’in üzerine çıkaran Bereket Döner Van AVM şubesini açtı. Açılışıyla birlikte vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bereket Döner yetkilisi Orhan Bahadır Şehrivan Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamalarda iş yerlerini açma sürecini ve vatandaşlardan aldıkları olumlu tepkilerden söz etti. Hazır yemek sektöründe Van’da uzun yıllar boyunca hizmet ettiklerini belirten Bahadır Bereket Döner markasını Vanlılar ile de buluşturmak adına böyle bir bayilik aldıklarını belirtti. Yerli döner lezzetlerinin yanında hazır dönerin de yerini almasını gerektiğini belirten Bahadır bu lezzetin de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

“GAYEMİZ VATANDAŞA KALİTELİ BİR HİZMET SUNMAK”

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bahadır “Park AVM’de açmıştık daha önce biz şubemizi orada bazı sıkıntılar yaşandıktan sonra Van AVM’de yeni bir şube açmaya karar verdik. Bereket Döner artık uluslararası hale gelmiş bir marka hem yurt dışında hem de Türkiye’nin neredeyse her yerinde şubesi olan bir markadır. Türkiye’de 125 tane şubesi olan bir markadır Bereket Döner. Bereket Döner Türkiye’nin ilk hazır döner üreticisidir. Bereket Döner markasının özelliklerinden bir tanesi de lezzetlerinin tamamında 1,5 yaşını geçmemiş dana eti kullanıyor olmasıdır. Yüzde yüz helal kesim sertifikasına sahip olan ender firmalardan bir tanesidir. Bizde işletmeci olarak daha önce hazır yemek sektöründe çeşitli alanlarda çalıştık. Yine aynı anlayışla vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz.” Diye ekledi.

BU İŞ YERİNDE ASKIDA DÖNER VAR!

Ayrıca gazetemize yaptığı açıklamalarda işletme olarak yapmış oldukları kampanyalardan da söz eden Bahadır yemek yiyen vatandaşların ihtiyaç sahiplerinin yararlanması adına kasada ödeme yaptıktan sonra askıya döner asabileceklerini belirtti. Böylece ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlar bu yolla desteklerini sunabilecek. İşletme yetkilisi Bahadır aynı zamanda sıfır atık bilincinin yerleşmesi ve israfı önlemek adına bir başka duyarlılık gösterdiklerini belirterek yemek artıklarını İpekyolu Belediyesi’ne bağlı olan hayvan barınaklarına bıraktıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim