Adalet ve Kalkınma Partisi Edremit İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından elmalı mahallesinde  “EVET” Gazetesi dağıtıldı.

 

Gençlik Kolları üyelerinin dağıttığı “EVET” gazetesi ilçede gündem olurken “EVET” Gazetesinin dağıtımına ilişkin Ak Parti Edremit Gençlik Kolları Başkanı Soner Çiftçi Şehrivan’a konuştu. Çiftçi, Ak Parti Gençlik kolları teşkilatı olarak referandum sürecinde 18 maddenin neyi anlattığını hangi değişiklikleri içerdiği konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla evet bültenini Elmalı Mahallesinde dağıtım yaptıklarını belirtti. Çiftçi, “Özellikle gençlerimizi ilgilendiren 3. madde de ‘seçilme yaşının 18’e indirilmesi’ konusunda biz gençlere daha fazla sorumluluk yüklendiğini düşündük. Böylelikle bizim referanduma çok fazla çalışmamız gerektiğini anladık ve böylelikle sahaya indik.” Dedi.

 

“BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP”

 

Çiftçi, gazete dağıtımında Elmalı Mahallesindeki vatandaşların referandum konusunda desteklediğini gördüklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Ayrıca halkımızın referandum konusunda aklına takılan soruları cevaplayarak sohbetlerde bulunduk. 16 Nisan’a kadar Ak Gençlik olarak bıkmadan usanmadan referandumu anlatacağız. Biz her zaman sahalarda olacağız.” Diye belirtti. Çiftçi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 maddede yapılan değişiklik konusunda bir radyoda yapmış olduğu açıklamayı büyük bir talihsizlik olarak nitelendirdiğini kaydederek, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasıyla ülkemizin geleceğini ilgilendiren referandum maddeleriyle ilgili hiç bir şey bilmediğini öğrenmiş bulunmaktayız. Bunun üzerine Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Melih Ecertaş basın açıklamasıyla birlikte CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu’na 18 maddeyi içeren evet bültenimizi posta yoluyla kendisine gönderdi. Aynı zamanda Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Çay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Merkez Postanesinde basın açıklaması yaparak Anayasa Değişiklik paketini içeren evet bültenimizi Sayın Kılıçdaroğlu’na gönderdi. Bizde Edremit Ak Gençlik Olarak bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyerek Sayın Kılıçdaroğlu’na Anayasa Değişiklik Paketini içeren evet bültenimizi okumasını tavsiye ediyoruz.” Dedi.

 

Çiftçi son olarak “EVET” Gazetesinin Edremit ’de her eve ulaştırılacağını söyledi. (ŞEHRİVAN HABER)

Editör: TE Bilisim