Van’ın önemli iş insanlarından biri olan Yılmaz Kılıç, Tostçu Ziver, şubesini kentte kazandırdı. Cumhuriyet Caddesi, Bahçıvan Mahallesi, Uzun 6’ncı sokakta açılan Tostçu Ziver, kendine has tadıyla müşterilerini bekliyor. Büyük bir coşkuyla açılan şube açılışına kentin önemli iş insanı Zahir Kandaşoğlu da katılım sağladı.

KILIÇ: VAN’A İLK ŞUBEYİ KAZANDIRDIK

Van’a yeni bir istihdam ve yeni bir tat kazandırmanın gururunu yaşanan İş İnsanı Yılmaz Kılıç, kentin ihtiyaç duyduğu bir sektör olduğunu söyledi. Kılıç, “Şube açılışına katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Van’a ilk şubeyi kazandırdık. Allah utandırmasın, inşallah hem kent hem de bizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

KANDAŞOĞLUN’DAN HAYIRLI OLSUN PAYLAŞIMI!

İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu ise sosyal medya hesaplarından şu paylaşımlarda bulundu: “Ziver kavurma tost makinasını Van'a getiren turizm sektöründe büyük yatırımları olan akrabamız Sayın Yılmaz Kılıç’ı kutluyorum. Dostlarla birlikte çok güzel nezih ve hijyenik, ailece rahat edebilecek bir İş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun inşallah”

Editör: TE Bilisim