2020'de en çok şikayetçi olan ilk Ankara olurken şikayet saati 14 olarak kayda çekti. Konu ise kargo teslimatı. Komik şikayetler ise güldürdü.

NÜFUS ORTALAMASINA GÖRE MUŞ EN AZ ŞİKAYET EDEN İL

Nüfus ortalamasına göre 2020’de şikayet yoğunluğu en az olan illeri de belirledi. Verilere göre Muş binde 0,02 ile şikayet yoğunluğu en az ilk oldu. Muş’u sırasıyla Ağrı, Adıyaman ve Iğdır izledi.

İŞTE, 2020’NİN EN İLGİNÇ ŞİKAYETLERİ

“Kargomu Batman’ı Bartın’la karıştırıp ürünümü Bartın’a yollamışsınız. Ben de burada neden deniz yok diyordum.

“Benim’O deyip içinden birisi alınmış galiba. Marketten aldım 3 tane eve geldim 2 tane. Yolda düştü mü tekrar kontrol ettim ama o da ne… Paket açılmamış bile.

“Sevgilim salı günleri ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı izlediği için benimle ilgilenmiyor. Dizinin yayın gününün pazar gününe alınmasını talep ediyorum.

“Aldığım terliklerin tabanları kendi kendine dökülmeye başladı. Resmen yok oluyor. Mağazaya gittiğimde geri dönüşümlü doğada yok olan malzemeden yapıldığını onun için böyle olduğunu söylediler.

“Televizyon içerisinde ölen sineğin cenazesini kaldırmak için 200 lira para istediler. Sorun ekranın ortasına giren ‘Sinek Efendi’de… Benim bir suçum yok ki. Konuyla ilgili firmanın yardımını bekliyorum.

“Severek yediğim kekin içerisinden mermi çıktı. Hem hijyen açısından hem de içinden çıkan şeyin mermi olması açısından, hayal kırıklığına uğradım.”

Editör: TE Bilisim