Gerçek ismi Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911 tarihinde bugün Makedonya topraklarındaki Strumitza köyünde doğdu.

Baba Vanga, bu tarihin akabinde Orta Çağ'ın tanınan kahini Nostradamus benzeri, sonradan gerçek olan kehanetlerini açıklayarak, uluslararası ün kazandı. Yaşarken kehanetleri Bulgar devleti tarafından kaleme alınarak tutulan Baba Vanga'nın kehanetlerinin bugün büyük bir kısmı doğru çıktı.

Henüz 16 yaşındayken yıldırım çarpmasıyla görme duyusunu getiren Baba Vanga'nın kehanetlerinin bir takımının gerçekleşmesi akabinde insanlar ünlü kahinin 2021 kehanetlerini merak etmeye başladı.

Hayatını kaybetmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve onu ziyaret eden Bulgar sporcu - antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga'nın koronavirüs salgınını daha önce bildiğini yazdı.

Bu kehanetini sosyal medya hesabı üzerinden 73 yaşındaki Robeva, şu ifadelerle paylaştı:

"Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, 'Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak' demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya'nın ülke dışında hakimiyeti geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya'nın gönderimini söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım. "

Dünya'nın yörüngesinde hafif bir kayma meydana gelecek...

Avrupa'nın nüfusu hala çok az...

Yeni bir enerji keşfedilecek. Dünya'da açlık azalacak ve Venüs'e insanlı araç yollanacak...

Kutuplardaki buzullar eriyecek... Okyanusların su düzeyleri artacak...

Dünya ekonomisi iyileşecek... Müslümanlar Avrupa'ya hakim olacak...

Editör: TE Bilisim