Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan 28 yaşındaki 4 çocuk babası Önder Gürbüz'ün cenazesi, ambulansla Erciş ilçesine bağlı Kekliksırtı, Nevzat Taş'ın (44) cenazesi de ailesi tarafından teslim alınarak Van'ın Muradiye ilçesine getirildi. Gürbüz'ün cenazesi kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla köy mezarlığına defnedildi.

Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki Serhat Bayraktutan'ın cenazesi ise Özalp ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi'ne getirildi. Cenaze, köy camisinde kılınan namazın ardından dualarla mahalle mezarlığında toprağa verildi. Kafkas Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun olan Bayraktutan'ın, diplomasını almak için Kars'a gittiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden biri olan Nevzat Taş'ın (44) cenazesi de ailesi tarafından teslim alınarak Van'ın Muradiye ilçesine getirildi. İlçenin Yukarı Argıt Mahallesi Demirtepe mezrasına getirilen Taş’ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Van'dan Ankara'ya giden Abdulkerim Kınay'ın yönetimindeki 34 EG 1164 plakalı yolcu otobüsü, 7 Kasım'da Tutak ilçe girişinde kontrolden çıkarak tır ve yan yatan kamyona çarpması sonucu 7 kişi olay yerinde bir kişi ise kaldırıldığı Erzurum’da hayatını kaybetmişti. DNA testi ve otopsilerin ardından 8 kişinin cenazesi, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından bugün teslim alındı.

(AA-İHA)

Editör: TE Bilisim