ŞEHRİVAN ÖZEL - Dün Çatak'ta güvenlik güçlerine yönelik saldırının ardından bu gece de AK Parti Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı'nın aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Şehrivan Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre seçim çalışmalarını yapmak üzere ilçe ve köylerde çalışma yapan İbrahim Vanlı'nın aracına teröristler silahlı saldırıda bulundu. Muradiye İlçesi Açıkyol Köyü girişinde gerçekleştirilen saldırı esnasında İlçe Başkanı İbrahim Vanlı farklı bir köyde çalışma yaparken o sırada araçta bulunan iki kişi yaylım ateşine maruz kaldı.

 

VANLI HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda ilçe başkanı İbrahim Vanlı'nın araçtaki amca çocuğu Adnan Vanlı'nın hayatını kaybettiği öğrenilirken Ahmet Akdeniz adlı bir kişinin de yaralandığı öğrenildi. Öte yandan vefat eden Adnan Vanlı'nın 3 yıllık memur olduğu öğrenildi. 

 

VAN'A SEVK EDİLDİ

Yaralı Ahmet Akdeniz ise ambulans ile Van'a getirilirken tedavi için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı korucu Akdeniz'in durumunun ağır olmadığı öğrenilirken ambulans ile getirildiği hastanede ilk müdahele yapıldı. 

 

Editör: TE Bilisim