ŞEHRİVAN HABER: TUNCAY KAYA

AK Parti Van İl Başkanlığı, basın açıklaması düzenleyerek Van halkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Haziran günü düzenleyeceği miting ve toplu açılış törenine davet etti. İl binası önünde düzenlenen basın açıklamasına İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaçar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve çok sayıda partili katıldı.

TÜRKMENOĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZI VAN’DA AĞIRLAMANIN MUTLULUĞU YAŞIYORUZ

Açıklamayı yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumartesi günü saat 15:00’te Beşyol Meydanında olacağını belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Van’da ağırlamanın şerefini, mutluluğunu, heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız inşallah Cumartesi günü saat 15:00’te Beşyol Meydanında olacak. Cumhurbaşkanımız, Van’da yapılmış olan en son 155 tane yatırım tesisimizin, tahmini şimdiki maliyeti 8 katrilyon olan yatırımın kurdelesini kesecek. Bu hizmetler tüm Vanlıların sosyal aktivitelerine, yaşamsal alanına katkı sağlayacak devasa projeleridir. Bu projelerin, yatırımların Van’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“VAN HALKINI MİTİNGİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Van halkını mitinge davet eden Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımızın ziyareti münasebetiyle esnafımızı, vatandaşlarımızı, Van’da yaşayan tüm halkımızı bu mitinge davet etmek için bugün saha çalışması yürütüyoruz. Dünden beri bütün teşkilat mensuplarımız sahada gerekli çalışmalarını yapmaktadır. Amacımız, Cumhurbaşkanımızın halkla buluşmasını gerçekleştirmektir. Cumhurbaşkanımız, Cumartesi günü öğle vakti Van’a inecek ve akabinde miting ve açılış programları sonrasında gençlik buluşması gerçekleştirecektir. 2018’den bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı 5’inci kez Van’da ağırlıyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiğinde burada geçmişte yaşadığımız o coşku selini inşallah bu defa da yaşayacağız. Tüm Van halkını mitingimize davet ediyorum” şeklinde konuştu. Türkmenoğlu ve partililer, basın açıklamasının ardından esnaf ziyareti yaparak vatandaşları mitinge davet etti.

Editör: TE Bilisim