Akaryakıt fiyatlarında hareketli seyir devam ederken motorin fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Benzin fiyatı İstanbul’da 19,01 TL’den satılırken motorin fiyatı 22,06 TL’den satılıyor. Akaryakıt fiyatları sürücülerin adeta belini bükerken bayram öncesi akaryakıt fiyatları için beklentisi oluştu.

MOTORİN FİYATI BAYRAM ÖNCESİ İNDİRİM GÖRECEK

Sektör kaynakları akaryakıt fiyatları için çarşamba gecesinden itibaren indirim geleceğini bildirdi. Akaryakıtta indirim şuan için motorin fiyatları için görünüyor. milligazete.com.tr’nin sektörden edindiği bilgiye göre 22 TL üstünde satılan motorin fiyatları için çarşamba gece yarısından geçerli olmak üzere 1 TL seviyesinde indirim gelecek.

Akaryakıt fiyatlarında söz konusu indirim sonrası İstanbul’da motorin fiyatı 21 TL seviyelerinde işlem görecek. Akaryakıt fiyatları için son indirim miktarı o günkü piyasa şartlarına göre hesaplanıp belli oluyor. Ankara’da motorin fiyatı 22,14 TL’den İzmir’de motorinin litre fiyatı 22,15 TL’den Bursa motorin fiyatı 22,11’TL’den Antalya’da motorin fiyatı ise 22,28 TL’den satılıyor. Akaryakıt fiyatlarında benzin fiyatları için de indirimler bekliyor.

Editör: TE Bilisim