ŞEHRİVAN HABER/ Bölge Müdürlüğü olarak faaliyet veren ve çevre illerinde bağlı bulunduğu Anadolu Ajansı’nda bayrak değişimi yaşandı. Yaklaşık 7 yıldır Van’da bölge müdürlüğü yürüten ve Anadolu Ajansı’nın kurumsallığı çerçevesinde her kesimden taktir gören bir yöneticilik sergileyen İbrahim Yakut, Van’daki görevi sürecini tamamladı. Van’daki bölge müdürlüğünü tamamlayan Yakut, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’ne atandığını duyururken, Van’daki yeni müdürlüğe atanan ismi de açıkladı.

7 YILLIK GÖREVİNİ TAMAMLADI

Yakut yayınladığı mesajında; “Yaklaşık 7 yıldır yürüttüğüm Anadolu Ajansı (AA) Van Bölge Müdürlüğü görevimden 1 Temmuz 2022 itibariyle ayrılıyorum. Bundan böyle AA Diyarbakır Bölge Müdürü olarak görevime devam edeceğim. Van'da çok güzel dostluklar ve anılar biriktirdim. Yerime çok kıymet verdiğim, değerli dostum ve mesai arkadaşım Cemal Aşan bey AA Van Bölge Müdürü olarak atandı. Rabbim hayırlı etsin inşallah.” Dedi.

YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ AŞAN OLDU

Öte yandan bölge müdürü olarak atanan Cemal Aşan, Van’ın deneyimli gazetecilerinden birisi olarak öne çıkıyor. Geçmişte yerel gazetelerde muhabirlik yapan, yazdığı haberler ve camiadaki saygınlığı ile her dönem sevilen bir isim olan Aşan, uzun bir süredir de Anadolu Ajansı’nda muhabirlik, editör yardımcılığı, editörlük gibi görevler yaptı. Van’ın duayen gazetecileri ile birlikte görev yapan ve geçmişten bugüne tüm kesimlerin kabul gördüğü bir isim olan Aşan, Anadolu Ajansı’nın bundan sonraki temsilcisi olarak görev yapacak.

Editör: TE Bilisim