Van'ın ve Bölgenin İlk internet televizyon kanalı olan Anadolu Web TV'nin yeni yayın dönemi başlıyor. Söz konusu televizyon kanalının sahibi Yasin İpek, yeni yayın döneminde yapacağı çalışmaları gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltılı basın toplantısında anlattı.

 

Kurduğu internet televizyon kanalının yeni yayın dönemine başladığını anlatan Anadolu Web TV sahibi Yasin İpek, bundan sonraki süreçte canlı yayınlar ve yeni programlarla Van halkına en iyi televizyonculuk imkanını sunmaya gayret edeceklerini dile getirdi. İldeki yerel ve ulusal medya çalışanları ile Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı'nda bir araya gelen Anadolu Web TV Sahibi Yasin İpek, davetine icabet edenlere teşekkür ettikten sonra gazeteci dostlarından kendilerine destek sunmalarını istedi.

 

1994 yılında amatör fotoğrafçılık ile bu işe başladığını anlatan İpek, "Daha sonra Prestij Gazetesi, Şark Yıldızı, Bölge Gazetesi, Merkür TV, Van TV, Olay TV, Yurt Haber Gazetesi, Medya Mercek Gazetesi, Türkmedya Van, Bakış Gazetesi ve şu anda Anadolu Web TV ve Vitrin Gazetesi gibi basın maceramız oldu. Şimdi televizyon kanalımız yeni bir yayın dönemine giriyor. Sizlerle hasbıhal etmek için bir araya geldik. Anadolu Web Tv kanalımız internette yayın yapan, görüntülü haber ve canlı yayın yapan bir web televizyon kanalıdır. Şimdi yeni bir oluşum içine girdik. Bir yılı aşkın bir süredir gerek banttan, gerek canlı olarak yayındayız. Van ve bölge gündemini görüntülü olarak kamuoyuna ulaştırıyoruz. Ama inşallah önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir yayın dönemimiz olacak. Yeni yayın döneminde 24 saat dolu dolu bir yayın akışı ile herkesin karşısına çıkmayı hedefliyoruz. Spor, sağlık, eğitim, yaşam, ana haber ve sosyal içerikli programlarımız olacak. Birkaç gün içinde bunları hayata geçireceğiz. Biz ajansların da desteği ile sosyal medya üzerinden yayın yapmayı sürdürüyoruz. Dediğim gibi inşallah yeni süreçte çok daha kaliteli ve güzel yayınlarımız olacak" ifadelerini kullandı.

 

İpek, Van'da uzun yıllardır çalıştığını ve birçok gazeteci dostunun olmasının da kendisi için avantaj olduğunu ifade ederek, "Gazeteci arkadaşlarımız bize her konuda destek sunacak. Rıdvan Can, Osman Nuri Yıldız, Selma Yaşar, Adnan Deniz, Ziya Türk gibi arkadaşlarımız bize program destekleri sunacak.  İnşallah bu programların başlamasıyla birlikte 24 saat dolu dolu bir Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Iğdır ve Ağrı illeri başta olmak üzere bölgenin tamamına hitab edecek yayınlar ile karşınızda olacağız. Burada oturan tüm arkadaşlarımız bu televizyonun sahibidir. Anadolu Web Tv hepinizindir. Ben bir kez daha davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

İpek ve gazeteciler programın ardından kahvaltı salonu sahibi 'Bak Hele Bak' Yusuf Konak'ın da eşlik etmesiyle objektiflere poz verdi.


ŞEHRİVAN HABER – HAKİM İNALÖZ

Editör: TE Bilisim