ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL

 

AK Parti Van İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla partililerle bayramlaşma programı düzenledi.

 

Van Devlet Tiyatrosu Salonu'nda düzenlenen programa katılan AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, partililerin bayramını kutladı.

 

Atalay, programda yaptığı konuşmada geleneksel bayramlaşma programlarına devam ettiklerini belirterek, "Partimiz adına önümüzdeki sürece bakarsak, Türkiye genelinde şu anda kongreler devam ediyor. Belde kongreleri bitti, ilçe kongreleri devam ediyor. İlimizde de inşallah bu ayın sonunda kongrelerimiz başlayacak. Siyasi partiler demokratik hayatın olmazsa olmazıdır. Siyasi partilerde mekanizmaların işlemesi de çok önemlidir. Bunlardan en önemlisi de kongrelerdir." dedi.

 

Kongrelerin partilerde yeniden değerlendirme dönemi olduğunu söyleyen Atalay, şöyle devam etti: "Bütün arkadaşlardan ricamız tabi ki insanlara göreve talip olacaktır. Ancak bunun belirli bir seviyede olması gerekiyor. Partiye zarar vermemesi gerekiyor. Kongrelerden önce bir araya gelişimizde sizlere vereceğim en önemli mesaj budur. Bağlılık, bütünlük ve birliğimizi zedelemeden çalışmalarımızı yapacağız. Daha ilerisi partiye zarar verir. Bizim de bu anlamda kendi bütünlüğümüze zarar vermememiz gerekir. Van'ın geleceği AK Parti'ye bağlı. AK Parti döneminde Van’da önemli hizmetler yapıldı. Biz hizmet partisiyiz. Biz gittiğimiz yere hizmet götürürüz, küçük işler ile uğraşmayız, dedikodu siyaseti yapmayız. Vatandaşın derdine her zaman çözüm bulmaya çalışıyoruz. AK Parti hükümeti bunları yapıyor."

 

 

 

Editör: TE Bilisim