ŞEHRİVAN HABER: Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı, bir kez daha Nûda Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Tadilat ve onarımda sona gelinen merkezi gezen Eşbaşkan Avcı, “Nûda Kültür Merkezi eski işleviyle halka açılacak.” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, çalışma ve incelemelerini aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi’nde bulunan Nûda Kültür Merkezi’ne giden Eşbaşkan Avcı’ya Meclis Başkanı Cemil Komi, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Savaş Cengiz eşlik etti. 

AVCI, NÛDA KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
 
Bir önceki incelemesinde kayyum yönetiminden kalma içler acısı bir manzarayla karşılaşan Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, tadilat ve onarımda sona gelinen merkezde inceleme yaptı. Merkezin odalarını tek tek gezen Eşbaşkan Avcı, “Nûda Kültür Merkezi eski işleviyle halka açılacak. Belediye olarak bütün sanatsal etkinliklerimizi kültür merkezimizde yapacağız. Kültür merkezinde büyük bir tahribat oluşmuştu. Biz daha önce gelip incelemede bulunmuştuk ve acilen faaliyete girmesi için çalışma başlatmıştık. Bugün tekrar kültür merkezini incelemeye geldik. Nûda Kültür Merkezi’nin eski işlevine girmesine çok az kalmış. Çalışmalar bitmiş durumda ufak tefek çalışmalar kalmış, onlar bittikten sonra merkez eski işlevine kavuşacak ve açılışını yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim