Avustralya'nın Türkiye Büyükelçisi Marc Innes Brown bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a geldi. 

Van'da AK Parti, HDP, CHP ve İyi Parti İl Teşkilatlarını ziyaret eden Brown, kente dair görüşmelerde bulundu. Kendisini güzel bir şekilde ağırlayan parti temsilcilerine teşekkür eden Avustralyalı Büyükelçi, "Van’daki siyasi parti temsilcileriyle çok aydınlatıcı görüşmelerde bulundum. Hepinizle görüşmek büyük bir onurdu ve sunumlarınız için çok teşekkür ederim." şeklinde görüş belirtti. 

VAN TSO BAŞKANI TAKVA'YA ZİYARET

Büyükelçi Innes Brown ziyaretleri kapsamında Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'yı da makamında ziyaretii, Brown ziyaretle ilgili paylaşımında, "Çok etkileyici Van Ticaret Odası ile görüşmekten büyük memnuniyet duydum! Ticari fırsatlar ve yerel ekonomi hakkında mükemmel bir brifing aldım. Diğer büyükelçilikleri de Van’ı ziyaret etmeye ve Van’ın sunduğu her şey hakkında bilgi edinmeye teşvik ediyorum." cümlelerini kullandı.

"YAPTIĞIM EN GÜZEL YOLCULUKLARDAN BİRİ..."

Avustralyalı Büyükelçi, daha sonra Van'dan Bitlis'e geçerken Van Gölü hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi: "Türkiye’de yaptığım en güzel yolculuklardan biri Van’dan Bitlis’e. Van Gölü çok çarpıcı!"

kaynak: wanhaber

Editör: TE Bilisim