ŞEHRİVAN ÖZEL - "Gönül Köprüsü" organizasyonu kapsamında Van'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Van'a geldi. Soylu Van'daki bir belediye başkanı hakkında övgü dolu sözler ssarf etti.

 

Türkiye'nin 81 ilinde düzenlenen "Gönül Köprüsü" programı hafta sonu Van'da da düzenlendi. Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Ankara Sanayi Odası (ASO) arasında yapılan protokol ve  "Sivil Toplum Buluşması"na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.

 

Van TSO'da düzenlenen toplantının ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet eden Bakan Soylu, Vali Taşyapan ve beraberindekiler, daha sonra Edremit Belediyesi tarafından ilçe sahilinde kurulan iftar çadırında iftar açtı.

 

 

"MİLLETE NASIL HİZMETKAR OLUNUR GÖSTERİYORUZ"

 

İftar programında konuşan Soylu, Edremit Kaymakamı ve aynı zamanda Edremit Belediye Başkan vekili Atıf Çiçekli hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Soylu konuşmasında, "Kaymakam beyin güzel hizmetleri var. Her akşam burada 5 bin kişilik iftar sofrası kuruyorlar. Hizmet nasıl yapılır, milletle nasıl bir arada olunur, millete nasıl hizmetkar olunur, Tayyip Erdoğan'ın yolundan nasıl gidilir gösteriyoruz." Dedi.

Editör: TE Bilisim