Tarsus ilçesinde Fevziçakmak Mahallesi 1747 sokakta mahalle sakinleri, daha önceden kavga eden tarafları barıştırmak için bir araya getirdi. Burada yine tartışan taraflar kavgaya etmeye başladılar.

TABANCA VE TÜFEKLERLE ATEŞ ETTİLER

Kavgada, Vedat Ş., Hakan Ş., Ali Ş. ve Halil Ş. ile karşı grupta bulunan Yusuf Ş., Şahin Ş., Davut Ş. ve Selim Ş. birbirine girdiler. Karşılıklı birbirlerine tabanca ve tüfek ile ateş etmeleri sonucu olarak Ali Ş. isimli şahıs sırt ve sol omuz kısmından ağır şekilde yaralandı.

KAVGADA 3'Ü KADIN 5 KİŞİ YARALANDI

Kavgada mahalle sakinlerinden 3'ü kadın olmak üzere 5 kişi daha yaralandı. Savaş alanına dönen sokağa polis ekipleri geldi. Ağır yaralanan Ali Ş. isimli şahıs ve diğer yaralılar Tarsus'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ali Ş.'nin hayati tehlikesi devam ederken, diğer 8 yaralanın durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Mahallede geniş tedbir alan polis ekipleri, olay yerinde çok sayıda boş ve dolu kovan ele geçirdi. Mahalleyi abluka alan polis kavgaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına alırken, olayla ilişkisi olan 2 kişiyi de yakamla çalışmalarına devam ediyor.

Editör: TE Bilisim