Van Bakkallar Manavlar ve Kantinciler Esnaf Odası seçimlerinde, 566 oyun 414’ünü alan mevcut başkan İsa Berge güven tazeledi.

 

Dün yapılan Bakkallar Manavlar ve Kantinciler Esnaf Odası seçimlerinde üç aday yarıştı. 566 esnafın oy kullandığı seçim sonunda mevcut başkan İsa Berge 414 oy alırken, iki dönemdir aday olan Ekrem Arlı 82, Abdulvahap Anaran ise 70 oy aldı. Seçimleri büyük bir farkla kazanan Başkan Berge, kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti. Kendisine güvenenlere karşı mahcup olmamak için daha çok çalışacaklarını belirten Berge, "26. olağan genel kurulumuz esnafımız adına iyi geçti ve kıymetli esnafımızın teveccühü ile yönetim vazifesi bir dönem daha tarafımıza verilmiştir. Bu seçimin kazananı Van esnafı olmuştur. Bizlere düşen ise değerli esnafımıza layıkıyla hizmet etmeye devam etmektir. Bizi destekleyen ve bize inanan kıymetli üyelerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

 

 

Yüzde doksan oy almanın üzerlerindeki sorumluluğu daha da arttırdığını vurgulayan Berge, “Aldığımız sonuç gösterdi ki; esnafın yüzde doksanı çalışmalarımızı benimsemiş. Gerek kurumsal çalışmalarımız gerek kişisel girişimlerimizin verdiği başarı bir bütünlük oluşturmuştur. Bu bütünlük, sandığa yansıdı. Esnafımızın dün, bugün ve yarın olacak olan tüm sorunlarına eğildik, bundan sonra eğilmeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de yine esnaf ve sanatkarlarımız için yapılacak çalışmalara güzel katkılar sunacağız ve daha farklı çalışmalar yapacağız. Sonuç her ne kadar sevindirici olsa da omuzumuzdaki yükü de ağırlaştırdı. İnşallah onların saygısına, sevgisine layık oluruz. Ben bu kapsamda bizi destekleyen, desteklemeyen tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim