Rahmet ve bereket ayına ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Peker, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Ayı; paylaşma, yardımlaşma, bolluk, bereket ve günahların af olunduğunu mübarek bir aydır. Bu kutsal ayda, yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve beraberliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. Son 2 yıldır dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sebebi ile Ramazan ayını istediğimiz gibi geçiremedik. İnşallah bu sene daha iç içe, camilerin dolduğu bir ramazan ayı geçireceğiz.

Ekonomik koşulların çok ağır hissedildiği, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla önem kazandığı bu günlerde, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimize ilke edinleli; ihtiyaç sahibi kişileri, aileleri mutlaka hatırlamalıyız. Ekonomik olarak çok zor günler yaşıyor olsak da umutsuz olmamalıyız. Unutmayalım ki bu günleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Maneviyatın, dayanışmanın simgesi olan bu kutsal ayda tüm insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Vanlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını yürekten kutluyorum. Bu mübarek ayın sofralarımıza bereket, hanelerimize huzur ve sağlık, dünyaya barış getirmesini diliyorum."

Editör: TE Bilisim