Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın talimatlarıyla Turizm Kent Konseyi’nin kurulması hedeflenirken, DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker’den de destek paylaşımı geldi. Peker, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, konseyin kurulmasını olumlu karşıladıklarını belirterek, kentteki birçok tarihi yerin öncelik sıralamasına alınması gerektiğini söyledi.  

Geçtiğimiz gün Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, kentteki turizmcilerle bir araya gelerek, kentte turizm kent konseyinin kurulmasını talimatı vermişti. Turizm olanaklarının yüksek olduğu kentlerden biri olan Van’da kurulması planlanan konseyle birlikte turizm alanına daha çok yoğunluk verilmesi hedeflenirken, konseyin kurulması kararı da sosyal medyadan da olumlu dönütler almaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker de Van Valiliği öncülüğünde Turizm Kent Konseyinin kurulmasını olumlu karşıladıklarını söyledi. 

PEKER: KONSEYİN KURULMASINI OLUMLU KARŞILIYORUZ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Erdinç Peker, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak, Van Valiliği öncülüğünde Turizm Kent Konseyinin kurulmasını olumlu karşıladıklarını belirtti. Başkan Peker, açıklamasının devamında şunlara yer verdi: “Konseyin öncelikleri arasında Başkale'de bulunan Yavuzlar Köyü (Kofiraz), Travertenler, Aziz Bartholomeos Kilisesi, Kelekom Köprüsü gibi değerlerin de olmasını istiyoruz. Çünkü buralar pek bilinmiyor.”

Editör: TE Bilisim