ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-MEHMET ALİ EKİNCİ

Göreve geldiği günden beri Edremit’e yeni bir çehre kazandıran Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Eğitim ve kültürel projelerinin odağına çocukları ve gençleri yerleştiren Edremit Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman çocukların ve gençlerin yanında olan Edremit Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha rahat ders çalışıp kitap okuyabilmesi için etüt merkezi açmaya devam ediyor. Eğitime destek vermeyi sürdüren Edremit Belediyesi, Erenkent Mahallesi’nde oluşturduğu etüt merkezini hizmete sundu. Açılışa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. Erenkent Etüt Merkezi’nin açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 2022 yılı içerisinde 4 adet etüt merkezinin hizmete açıldığını ifade ederek, hedeflerinin yıl sonuna kadar bu sayıyı altıya çıkarmak olduğunu dile getirdi.

SAY: ÇOCUKLARIMIZA RAHATÇA DERS ÇALIŞABİLECEKLERİ BİR ETÜT MERKEZİ HAZIRLADIK

Açılışta konuşan Başkan Say, “Bugün Edremit’te çocuklarımız, gençlerimiz için kütüphane ve çalışma ortamının olduğu 4’üncü etüt merkezimizi açıyoruz. Erenkent Mahallemizdeyiz. Erenkent’teki gençlerimize, çocuklarımıza rahatça ders çalışabilecekleri bir etüt merkezi hazırladık. Bugün kurdelesini keseceğiz. İnternetiyle, ikramlarıyla tüm hizmetlerimiz ücretsiz olacak etüt merkezinde” dedi.

“YIL SONUNA KADAR 6 TANE DERSHANE VE KÜTÜPHANE HİZMETİ VEREN MERKEZİMİZ OLACAK”

Say, “Tüm mahalle halkımızın emrinde olacak. İnşallah 2022 yılı içerisinde de bu etüt merkezinden sonra 5’inci etüt merkezini Erdemkent’te Eski TOKİ Mahallemizde, 6’ıncı etüt merkezimizi de Çiçekli’de bu sene içerisinde bitirip teslim edeceğiz. Yıl sonuna kadar 6 tane dershane ve kütüphane hizmeti veren merkezimiz olacak. Tüm Edremit’imize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

ORHAN: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ, EĞİTİMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU TÜR ORTAMLAR

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, bu tür ortamların öğrencilerin eğitimi için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Edremit’te 4’üncü etüt merkezimizi açıyoruz. Belediye başkanımız İsmail Say, 5’inci ve 6’ıncı etüt merkezlerimizin açılacağının müjdesini de verdi. İnşallah burası çok güzel hizmetlere vesile olacak. İçerisinde kütüphanesi olan, hizmetleri ücretsiz olan bir etüt merkezi. Çocuklarımızın, ailelerimizin güvenle çocuklarını buraya teslim edeceği bir etüt merkezi. Çocuklarımızın geleceği, eğitimi için çok önemli bu tür ortamlar. Çok önemsiyorum. Belediyemizin, Belediye Başkanımızın, çalışma arkadaşlarının gayretleriyle oluşan bu eğitim yuvaları gençlerimiz için, geleceğimiz için çok önemli ortamlar. Kendilerine ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim