Van Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri sonrası üyelerinin büyük çoğunluğunun oyunu alarak seçimlerden galip çıkan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’ya ziyaret başladı. 

 

Van TSO üyelerinin oyları ile 19 meslek grubunda yapılan seçimlerde 14 grupta galip gelen Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, dün itibari ile seçilen Van TSO meclis üyeleri ile tebrikleri kabul etti. Takva’ya; oda üyeleri, meslek odaları başkanları, sivil toplum örgütü temsilcilerinin ziyaretleri başladı. 

 

MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras ve yönetim kurulu, Van TSO Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti. Aras, “Demokratik bir seçim süreci yaşanmıştır. Kazanan ilimiz olmuştur. Kazanan da kaybeden de bu kentin bileşenleridir. Hepimiz bu kent için mücadele ediyoruz. Her zaman kazanan Van olsun. Seçim süreci de göstermiştir ki, sükunetle, ahenkle, sağduyu ile hareket edenler kazanmıştır” dedi. 

 

Ziyarette bulunan bir diğer heyet ise, merkezi İstanbul’da bulunan Van İşadamları Derneği (VİŞAD) heyeti oldu. Genel Başkan Fatih Hatunoğlu ve heyeti, Necdet Takva’yı ziyaret ederek tebrik ettiler. Fatih Hatunoğlu, Van TSO’nun bölge için çok önemli bir kurum olduğunu, kenti en iyi şekilde temsil eden gözbebekleri olduğunu belirterek, “İstanbul’da bulunan Vanlı iş adamları olarak Van TSO ve çalışmaları ile gururlanıyoruz. İlk günden itibaren her türlü işbirliği ve çalışma içindeyiz. Başkanımızın TOBB yönetiminde yer alacak vizyonu ve kabiliyeti vardır. Bundan sonra bu konuda çalışmalı ve mutlaka Van’ın TOBB’da temsiliyeti için bir araya gelmeliyiz” ifadesini kullandı. 

 

Necdet Takva ise, “Seçim sonrası kaybettiklerimize üzülüyoruz. Birlikte yola çıktığımız tüm arkadaşlarımız, EDH çatısı altında bir aradayız. Tüm üyelerimiz candır. Dört yıl boyunca üyelerimize, kentimize ve ülkemize hizmet etmek için çalışacağız. Van Ticaret ve Sanayi Odası yine Türkiye’de en başarılı ticaret ve sanayi odalarından biri olacaktır” dedi. 

Editör: TE Bilisim