ŞEHRİVAN HABER: SERCAN CANSIZ

 Pandemi ile birlikte yaşanan ekonomik sıkıntılar ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı sıkıntıları da artırdı. Çalışma şartlarının zorlaşması, kapanmalar nedeniyle kazancın iyice düşmesi mağduriyetleri daha da artırırken Ramazan ayında bu aileler için yapılan destekler de azaldı. Her yıl Ramazan ayında yapılan yardımlar da bu yıl pandemiden dolayı azaldı. Buna rağmen hayırseverler desteklerini esirgemezken, Van’daki ihtiyaç sahibi ailelere bir destek de Başkent Vanlılar Platformu’ndan geldi. Platform üyeleri Ramazan yardımlarını Van ile paylaştı.

2019 yılında Ankara’da yaşayan bir grup iş insanı ve profesyoneli tarafından kurulan Başkent Vanlılar Platformu, Ramazan Ayı içerisinde olmamız münasebetiyle Türk Kızılay’ı Van Şubesi iş birliğiyle 100 aileye market alışveriş kartının yanı sıra Yetkin Catering tarafından yürütülen askıda yemek kampanyasına da 500 kişilik iftar yemeğiyle katkıda bulundu.

BAŞKENT’TEN VAN’A EL UZATTILAR

Yapılan yardımın ardından latform adına açıklamada bulunan Platform dönem Başkanı Murat Türkoğlu, “10 kişiyle kurduğumuz platformumuz, bu sene Çağrı Silahtaroğlu ve Cüneyt Kandaşoğlu’nun da katılmasıyla 12 kişiye çıktı. Kendi sektörlerinde önemli işlere imza atan tüm üyelerimizin destekleriyle giderek büyüyen bir platforma dönüşüyoruz. Bu Ramazan ayında hemşerilerimize az da olsa bir katkı sunma imkânımız oldu. Bu süreçte destek olan üyelerimizden Çağrı Silahtaroğlu’na, Umut Akay’a, Cüneyt Kandaşoğlu’na, Seçkin Arar’a, Sanlı Türkoğlu’na, Akın Dinçer’e, Serhana Yıldız’a, Abdulnasır Çetin’e, Selami Tozoğlu’na, Yasin Ertürk’e ve Tolga Yüksel’e desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim