ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL / HAKİM İNALÖZ - 9 Kasım 2011 Van Depremi yıl dönümü nedeniyle Beşiktaşlı Girişimci İşadamları ve Kadınları Derneği tarafından 800 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

 

Kerim Tuncer İlk ve Ortaöğretim Okulunda okuyan 800 öğrenciye nedeniyle Beşiktaşlı Girişimci İşadamları ve Kadınları Derneği tarafından organize edilen ve LC Waikiki destekleriyle giyim yardımı yapıldı. Beşiktaş bayraklarıyla öğrenciler tarafından karşılanan Dernek Başkanı İlker Bayram ve yönetim kurulu üyeleri okulun toplantı salonunda düzenlenen programın ardından öğrencilere hediyelerini verdi.

 

“TÜRKİYE TEK VÜCUT OLMUŞTUR”

Hediyelerin verilmesinden önce konuşan İpekyolu İlçesi Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, öğrencilere giyim yardımı yapan dernek ve destekçilere teşekkür etti. Yavuzer, "Yardımlaşma insanoğlunun en önemli erdemlerinden bir tanesidir. İyilik ve yardımlaşma hiçbir karşılık beklemeden yapılan örnek bir davranıştır. Dünyanın çeşitli yerlerinde savaş, deprem, sel ve buna benzer felaketler sonucunda darda kalmış mazlumların yardımına bu millet her zaman koşmuştur. Darda kalan insanlar ile tek yürek, tek vücut olmuştur." diye konuştu. Yavuzer, Türkiye'nin son yıllarda insani yardım konusunda önemli bir yerde yer aldığını söyledi.

 

BAYRAM: GÜNEŞİN DOĞDUĞU İLDEYİZ

Bir konuşma yapan Beşiktaşlı Girimci İşadamları ve İşkadınları Derneği Başkanı İlker Bayram, "Güneşin doğduğu, Anadolu’nun kapılarının açıldığı, iyilik köprülerinin kurulduğu yerdeyiz. Bu güzel şehrimiz Van’a LC Waikiki ve Beşiktaş Kulübünün yol arkadaşlığı ile birlikte geldik." dedi.

 

“TÜRKİYE OLARAK BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ”

Sosyal sorumluluk duygusunu benimseyen bir dernek olduklarını söyleyen Bayram şöyle devam etti: "Toplum tüm dezavantajlarına yönelik taşıdığımız sorumluluğun bir başka örneği, bugün i buluşmamız ve yarınlarımız olan çocuklarımızla kucaklaşmamız yansıtıyor. En önemlisi Beşiktaş taraftar derneği olmamızın yanında ne mutlu ki bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak sadece kadınlar ve çocukların yanı sıra gençler, engelliler, gazilerimiz ve yakınlarına yönelik çok sayıda adımlar attık. Biz tüm Türkiye olarak birlikte çok güzeliz."

 

Konuşmaların ardından öğrenciler için hazırlanan giyim yardımları dağıtıldı. Programa; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nura Altan Göl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Aladağ, İpekyolu Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Sait Çakır, Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve Çarşı Van Grubu Üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilisim