ŞEHRİVAN HABER: MEHMET ALİ EKİNCİ
1989 yılından bu yana durmaksızın yollara çıkan ve her geçen gün araç filosunu zenginleştirmeye devam eden Best Van Turizm, araç filosuna bir yenisini ekledi. Değerli taşlardan ilham alınarak isimlendirilen Safir’in tanıtım lansmanına STK temsilcileri, Otobüs Firması Temsilcileri ve iş insanları katılım sağladı. Açılışta konuşan Best Van Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdürü İrem Bayram Best Van’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da en çok tercih edilen otobüs firması olduğunu söyledi.


BAYRAM: SEKTÖRÜMÜZ 2022 YILINI OLDUKÇA GÜZEL BİR ŞEKİLDE KAPATMAK ÜZERE
Açılışta konuşan Best Van Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdürü İrem Bayram, “Covid-19 pandemisi sonrasında geçtiğimiz 2022 yılını sektörümüz çok daha pozitif geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizde olan turistik rağbetin de etkisiyle 2022 yılını sektörümüz oldukça güzel bir şekilde kapatmak üzere. Türkiye’nin en genç bürosuna ve en mutlu yolcularına sahip olmak misyonuyla 1989’da Van ve Bitlis merkezli olarak çıktığımız bu yola şu anda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en çok tercih edilen otobüs firması olmasının vermiş olduğu gururu da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Döviz kurundaki beklenmeyen artış lansmana ulaşma konusunda yaşanan zorluklar, akaryakıt maliyetleri de göz önünde bulundurulduğunda böyle bir yatırımı yapmak çok da kolay bir karar değildi” dedi.


“YOLLARLA BULUŞTURMADAN ÖNCE DEĞERLİ DOSTLARIMIZLA BULUŞTURMAK İSTEDİK”
Bayram, “Bu yıl 6 adet Mercedes Benz yatırımı yaptık. Bizi burada motive eden ülkemiz turizmine olan inancımız, genç nüfusumuz, coğrafi güzelliklerimiz ve gülümsemesini bizden hiçbir zaman eksik etmeyen yolcularımız oldu. Bugün burada Safir ile beraberiz. Filomuza kattığımız Siyah İnci, Gümüş Ay, Altın Yıldız, Kakut ve Zümrütten sonra Safir’i yollarla buluşturmadan önce değerli dostlarımızla buluşturmak istedik. 2022 yılında da 33 yıllık geleneğimizi bozmadık. Yine konfor dedik, yine güvenlik dedik, yine Mercedes Benz dedik. Yaygın ulaşım ağımızın her bir noktasında bulunan acentelerimiz de aramızda. Dinlenme tesislerimiz, koşullar ne olursa olsun güler yüzlerini eksik etmeyen kabin memurlarımız, kaptanlarımız, işlerini aşkla yapan her biri benden daha çok Best Vancı olan Best Van ekibim, bugün ve her gün gururla dalgalandırdığım Best Van bayrağının kurucusu babam Arslan Bayram’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


BATUMLU: EVİMİZDE GİBİ HİSSEDİYORUZ
Açılışa katılım sağlayan Mercedes Benz Türk Otobüs Filo Satış Müdürü Burak Batumlu, “Taşımacılık rekabet gerektirir ama dostluk da var. Bunu burada görmek bizi ayrıca çok mutlu etti. Otobüslerimizi hep İstanbul’da teslim ediyoruz. Geçen gün 100 bininci otobüsü teslim ettik. Binlercesini İstanbul’da teslim ettik ama bu sefer ki çok farklı. Bu kadim topraklarda bir tarih var. Bu tarih misafirperverliğiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış. Bugün de bizleri ağırlıyor. Biz evimizde gibi hissediyoruz. Bizim için Best Van ailesi müşteriden öte. İş ortağı diye bakıyoruz ve süreklilik arz eden bir ilişkimiz var” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim