Osmancık'ta öğrenci yurdunda kalan 103 öğrenci ilk belirlemelere göre karbonmonoksitten zehirlendi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde çok sayıda öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastanelere sevk edildi. Osmancık'ta bir öğrenci yurdunda kalan yaklaşık 103 öğrenci zehirlenme şikayeti ile hastanelere sevk edildi.

ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Karbonmonoksitten kaynaklandığı düşünülen zehirlenme vakaları üzerine öğrencilerden 20'si Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 5 öğrencinin ise yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi. Zehirlenme vakası üzerine Sağlık Müdürlüğü'nün yanı sıra hastanede görev yapan hekimler acil müdahaleye çağrıldı.

ÇORUM VALİSİ: 5 ÖĞRENCİ YOĞUN BAKIMDA

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, olayı doğrularken 103 öğrencinin zehirlenme şüphesiyle Osmancık ve Çorum'da tedavi altına alındıklarını, 5 öğrencinin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin yapıldığını söyledi.

ERDOĞAN, ÇORUM VALİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Osmancık ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle öğrencilerin hastaneye kaldırılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum Valisi Çiftçi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede öğrencilerin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı ve 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilisim