ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ - Dün 10 Ocak Gazeteciler günüydü. Gerek mesaj gerekse de birebir ziyaretler ile gazeteciler günü kutlandı.

 

10 Ocak Gazeteciler Günü kapsamında Hür-Dava Partisi (HÜDA-PAR), Saadet Partisi (SP), Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkilileri gazetemize yaptığı ziyaret ile gazeteciler günümüzü kutladı. Yapılan ziyaretlerin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Vakfı Müdürü Rezzan Bayram’da yayımladığı mesaj ile gazeteciler günümüzü kutladı.

 

 

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ VAN TSO

Sabahın erken saatlerde gazetemizi ziyaret eden Van TSO Basın Danışmanı Kerem Oruç gazeteciler günümüzü kutladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva adına gazetecileri ziyaret eden Oruç, yerel basının önemli olduğunu söyledi.

 

 

HÜDA-PAR BİZİ UNUTMADI

Van’da yaptıkları siyaset ile ön planda olan Hüda-Par’da gerçekleştirdiği ziyaret ile gazeteciler günümüzü kutladı. Hüda-Par Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ile parti yöneticileri, gazetemiz Medya Grup Başkanı Ömer Aytaç Aykaç ile bir araya geldi. Van’da yaptıkları çalışmalarının devam edeceğini belirten Tasan, yapılan bu çalışmalarda basının önemli rol oynadığını aktardı.

 

SAADET PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ile parti çalışanları da gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı. Van adına yerel basının önemli olduğunu söyleyen İlhan, bu öneme sahip çıkılması gerektiği mesajını verdi.

 

 

 

VEDAŞ BASININ YANINDA

Her ne kadar eleştirilerin ilk hedefi de olsa VEDAŞ sürekli basına verdiği önem ile ön plana çıkıyor. Her gazeteciler günü ve özel günde basın mensuplarını unutmayan VEDAŞ, dün yine gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Medya Grup Başkanı Ömer Aytaç Aykaç ile görüşen VEDAŞ Müdürü Beytullah Özbayram ile VEDAŞ basın bürosu çalışanları yaptıkları çalışmalarda basının önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

 

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Gün içinde yapılan ziyaretlerden bir tanesi de Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından gazetemize yapıldı. Meteoroloji 14. Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Elkatmış ve beraberindekiler, gazetemiz Medya Grup Başkanı Ömer Aytaç Aykaç’ı ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Müdür Elkatmış, basının çalışmalarına önemli olduğuna değindi.

 

 

MÜDÜR EKİCİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’de yayımladığı mesaj ile gazeteciler gününü kutladı. Ekici mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla dünya arasında köprü görevi görmektedir. Van’ımızın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

 

BAYRAM, GAZETECİLERE BAŞARI DİLEDİ

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Yöneticisi Rezzan Bayram’da yayımladığı mesajda gazeteciler günün şöyle kutladı: “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Feyyaz Tokar Eğitim Parkı olarak topluma önemli ve doğru bilgilerin aktarılması için çeşitli zorluklara karşı, gazetecilik mesleğinin gereğince mesaide ve mesai sonrası büyük bir özveri ile çalışan kamuoyunun aydınlatılmasında önemli göreler yapan değerli basın mensuplarının halkımızın gören gözü. İşiten kulağı ve konuşan dili olarak çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyan önemli hizmetlerde bulunan basın sektörünün tüm çalışanlarının "10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.” 

Editör: TE Bilisim