ŞEHRİVAN ÖZEL: YUNUS EMRE AYKAÇ -  Van Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlıklarında ve genel sekreter yardımcılığı görevinde değişikliğe gidildiği öne sürüldü.

Şehrivan Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre; Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Halil İbrahim Ateş, Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Salih Allahverdi’nin yerine Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve getirileceği, Salih Allahverdi’nin ise şube müdürü olarak atandığı öne sürüldü. Van Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlık görevini yürüten Sinan Özdemir, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı görevinden, Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığına getirilerek görev değişikliği yapıldığı, Sinan Özdemir’in yerine ise Cevdet Başar getirildiği iddialar arasında yer alıyor. Ayrıca Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Muhammed Aydın, görevden alınarak şube müdürü olarak atandığı iddia edildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan görev değişikliğiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, görev değişikliğine ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim