ŞEHRİVAN HABER: Büyükşehir Belediyesi, Karataş ailesinin doğuştan engelli çocukları olan 15 yaşındaki Ümit Karataş’a tekerlekli sandalye hediye etti.

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı, engelliler yararına yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal hizmet uzmanlarınca daha önce tespiti yapılan, Edremit İlçesi Süphan Mahallesi'nde yaşayan Karataş ailesinin doğuştan engelli çocukları Ümit Karataş’a tekerlekli sandalye verildi. Tekerlekli sandalyeyi Büyükşehir Belediyesi'nde, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın’dan alan baba Osman Karataş belediyeye teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ÇALIŞMALARIMIZ VE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR”

Havaların ısınmasıyla birlikte Ümit’in de dışarıya çıkmak istediğini ifade eden Osman Karataş, “Tekerlekli sardalyesi olmadığı için Ümit sürekli evdeydi. Bu da onu çok üzüyordu. Ben de maddi yetersizliklerden dolayı oğluma tekerlekli sandalye alamıyordum. Sağ olsun yapılan başvuru ve tespitlerin ardından Büyükşehir Belediyesi bize bu tekerlekli sandalyeyi verdi. Ben bu güzel hediye için yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın ise “Kentin her noktasındaki engelli ve muhtaç insanlara ulaşmak adına özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bugün de 15 yaşındaki Ümit’e tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. İyi günlerde kullansın. Çalışmalarımız ve yardımlarımız devam edecektir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim