ŞEHRİVAN HABER/

Ekonomik krizden esnafların etkilendiğini belirten İlvan, “Esnafın dayanacak gücü kalmadı. Kredi bataklarında esnafımız mücadele ediyor. İktidar sürecimizde bu sorunların çözülmesi için genel merkezimizde çalışmalar sürüyor” dedi. Geçtiğimiz günlerde CHP Van İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Seracettin Bedirhanoğlu, görevi Hakan İlvan'a devretmişti. İlvan, ilk iş olarak teşkilatıyla birlikte komşu esnafı ziyaret etti. İlvan, esnafların yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, yaşanılan sorunlarla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“ESNAF ZOR DURUMDA”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan, “Gördüğümüz kadarıyla esnafımız gerçekten zor durumda. Düşen alım gücünden sonra esnafın dayanacak gücü kalmadı. Kredi bataklarında esnafımız mücadele ediyor. İktidar sürecimizde bu sorunların çözülmesi için genel merkezimizde çalışmalar sürüyor. Bizde kendi ilimizde bu çalışmalara destek olmak için esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu süreci iyi bir şekilde geçirip seçimden sonra da bu sorunların hepsini çözeceğimize inanıyoruz. Bütün halkımızın bizimle olmasını istiyoruz.” Dedi.

“HALKIN BİZE YAKLAŞIMI ÇOK İYİ”

Esnafımız birçok sorunla mücadele ediyor. Özellikle faturalar ödemekte ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bizde bu sorunların farkındayız ve bu sorunlarla ilgili yaptığımız çalışmaları esnaflarımızla paylaştık. Kısa bir süre içerisinde hepsi de bitecek. Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. Halkın bize yaklaşımı çok iyi. Umutları Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bizde bu umutlarını boşa çıkarmayacağız. Bu süreci de en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz.”

Editör: TE Bilisim