Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Son Kabine Toplantı'mızdan bugüne her zaman olduğu gibi milletimize hizmet dolu haftalar geçirdik. Etlik Şehir Hastanesi'ni hizmete açtık. Bir kez daha ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Her sabah dükkanını Bismillah diye açan esnaf ve sanatkarlarımızın yanların olmayı sürdüreceğiz. Esnaflarımıza yönelik yeni müjdelerimizi açıklayacağım. Türkiye ekonomi programıyla dünyanın önünde gitmektedir. 1 Ekim'de milletvekillerimizle bir araya geldik. 

ESNAFLARA MÜJDE

Halkbank'ta takibe düşen esnafın yüzünü güldürecek haber... Son olarak Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnafın borcunu tasfiye etme imkanı sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnaflara yönelik duyurusu ise şöyle:

"Esnafımız için 60 ay vade ile yüzde 7 buçuk faiz oranıyla Halkbank vasıtasıyla 100 milyar liralık yeni kredi paketi başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bin liraya iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitlerini de 1 milyon liradan 1 buçuk milyon liraya yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizin 0 faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz. Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza borcunu tasfiye imkanı sağlayacağız."

60 ay vade ile yüzde 7 buçuk faiz oranlı 100 milyarlık kredi desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez de esnaflar için 60 ay vade ile yüzde 7 buçuk faiz oranıyla Halkbank'tan 100 milyar liralık kredi verileceğini duyurdu.

Editör: TE Bilisim