Türkiye'de toprağa yatırım son dönemlerde oldukça rağbet görmeye başladı. Bundan dolayı tarla satışları da hız kazandı. Kullanmasalar bile insanlar tarla satın alarak yatırım yapıyorlar. İleride yüksek bedellerle satmak için alınan tarlalardan dolayı emlak sektöründe bu yöne doğru bir eğilim meydana geldi. Tarla yatırımı yapmak isteyenler ucuz fiyat araştırması yapıyorlar. Emlak piyasasında herhangi bir taşınmazı şu anda ucuz fiyata bulmak imkansız hale geldi. Piyasada fiyatlar katlanırken artık uygun fiyatlı gayrimenkul yatırımının da adresi değişti. Daha önce gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler emlak piyasasında fiyat araştırması yapıyordular. Şimdi sistem değişti ve uygun fiyatlı gayrimenkullere bankalar üzerinden ulaşılmaya başlandı.

DENİZBANK UYGUN FİYATA TARLA SATIYOR

Bankalar müşterilere kredi kullandırdıklarında karşılığında bir gayrimenkul ipoteği talep ediyorlar. Eğer bu kredi geri ödenmezse ipotek gösterilen gayrimenkul bankanın mülkiyetine geçiyor. Son dönemlerde artan sorunlu kredilerden dolayı da bankalar çok sayıda gayrimenkulün sahibi oldular. Denizbank da bu bankalardan birisi olarak sahip olduğu taşınmazları satışa çıkarıyor. Denizbank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller içerisinde kelepir tarlalar büyük dikkat çekiyor.

denizbank satılık gayrimenkul 1-1

Denizbank tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanına göre Vab Gevaş'ta 142 metrekarelik tarla 8 Bin TL'ye, Sivas Altınyayla'da 8023 metrekarelik tarla 9 Bin TL'ye, Konya Ilgın'da 3496 metrekarelik tarla da 10 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.  Denizbank şu anda Konya Ilgın'da 7459 metrekarelik tarlayı 15 Bin TL'ye, Van Gevaş'ta 136 metrekarelik tarlayı 15 Bin TL'ye ve Kırşehir Mucur'da 5273 metrekarelik tarlayı 15.689 TL'ye satıyor.

denizbank satılık gayrimenkul 2-1

Burdur Yeşilova'da 1024 metrekarelik tarla 17 Bin TL'ye, Sivas Altınyayla'da 7340 metrekarelik tarla 17 Bin TL'ye, Van Gürpınar'da 3044 metrekarelik tarla 17 Bin TL'ye satışa sunuldu. Bu tarlaların satın alınması için Denizbank'a teklif verilmesi gerekiyor.

denizbank satılık gayrimenkul 3-1

Emlak365.com

Editör: TE Bilisim