ŞEHRİVAN HABER: HAMİT KARAKUŞ – İstanbul’da hizmet veren 'Denizden Gelen Güzellik' Merkezi Van’da hizmete başladı.

 

‘Denizden Gelen Güzellik’ Merkezi, Van Ticaret Sanayi Odası (VAN TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, VOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete açıldı. Açılış sonrası Şehrivan Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan işletme sahibi İş Kadını Deniz Karaman, Van’da kadın bakım üzerine eksikliklerin olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek adına Van’da işletme açma kararı almasında etkili olduğunu ifade etti.

 

 

KARAMAN: BU MESLEĞE GÖNÜL VERDİM

 

Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yıllarca kozmetik sektörünü takip etmiş, 2000'li yılların başından beri Kozmetoloji ile ilgili ciddi araştırmalar yapmış biri olarak, 2015 yılında güzellik sektörünün içinde profesyonel olarak yer almam gerektiğini düşündüm. Bu mesleğe gönül verdim. 2015 ve 2017 yılları içinde İstanbul Bahçeşehir'de özel bir eğitim kurumdan eğitimlerimi tamamlayıp Milli Eğitim’den gerekli belgelerimi aldım. 2017 Kasım ayında İstanbul Ispartakule'de ‘Denizden Gelen Güzellik’ adıyla vip hizmet veren bir merkez açtım. Sektöre böylece ilk adımımı atmış oldum.” Dedi.

 

 

“İLERİYE DÖNÜK BİR YATIRIM YAPTIK”

 

Van’daki güzellik salonları ile ilgili çok araştırma yaptığını ifade eden Karaman, “Son yıllarda Van’da bu sektörde yatırımlar yapıldığını gördüm. Benim İstanbul'daki işimi buraya taşıyıp burada da ayrıca bir yatırım yapmamın amacı Van'ın güzellik sektöründeki eksiklikleriydi. Açacağım yeni güzellik Merkezi ile Van’daki eksiklikleri kapatabileceğimi, bu alanda artı bir şeyler katabileceğimi düşündüm. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz malumunuz bu krizde böyle ciddi bir yatırımın olması insanların akıllarında "Yatırım için yanlış bir zaman" düşüncesi oluşabilir. Fakat ne olursa olsun bizim sektörün sekteye uğrayacağını düşünmüyorum. Yaşam ve talepler her türlü devam ediyor. Biz de bu talepleri değerlendirerek ileriye dönük bir yatırım yaparak ‘Denizden Gelen Güzellik’ ve Dalton Marine Cosmetic adıyla Van’da hizmet vermeye başladık.” İfadelerini kullandı.

 

 

KARAMAN: HEDEFİMİZ ‘WORK SHOP’ EĞİTİMLERİ VERMEK

 

Karaman, son olarak ‘Denizden Gelen Güzellik’ Merkezi’nde hangi bakım tekniklerini kullandıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Güzellik Merkezimizde Diode Lazer Epilasyon,  Radyofrekans, Kavitasyon, Soğuk Lipoliz ile Bölgesel İncelme, Aquafaceal, Dermapen, Dermaroller, Dermapeel ile cilt yenileme, sıkılaşma, derinlemesine temizlik, leke tedavisi, Akne tedavisi, Kimyasal Peeling, Genişlemis Porlar ve Scarlar üzerinde kırışıklık ve sarkmalara kesin çözüm getirecek çok geniş yelpazeye sahip cilt bakım protokollerimiz var. Bunun dışında güzellik merkezimiz de 3D kıl tekniği ile kalıcı kaş, kalıcı dudak makyajı ve Scalp Pigmentasyon uygulamalarımız mevcut. Ayrıca hatalı kaşları ve istenmeyen kötü görünen dövmeleri Skinial Dot tekniği dediğimiz özel bir yöntemle ağrısız acısız siliyoruz. İlerleyen zaman içinde hedefimiz ‘Work Shop’ eğitimler vererek işini ciddiyetle yapmak isteyen Estetisyenleri seçtikleri alanlarda uzmanlaştırmak olacak.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim