ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ- Son zamanlarda Van’daki yatırım yarışına bir yenisi daha eklendi. Sağlık alanında da yatırımların hız kesmediği Van’da Diyetisyen Sevda Çırak açmış olduğu yeni iş yeri ile Vanlılara sağlıklı beslenmenin reçetesini sunacak. Yurt dışından getirmiş oldukları özel ekipmanlar ile Van’da andülasyon tedavi sisteminin de startını veren Çırak öte yandan oldukça kaliteli bir hizmeti de ucuza sunuyor. Açılışına yoğun bir ilginin duyulduğu iş yerinin kurdelesini kesen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’da diyetisyen Çırak’a açmış olduğu iş yeri konusunda başarılar diledi. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Çırak eğitim hayatından kliniğini açtığı zaman dilimine kadar olan süreci anlattı. Vanlılara sunacağı hizmetten de söz eden Çırak tüm vatandaşları sağlıklı bir beslenme alışkanlığınız kazanmaları adına iş yerine davet etti. Ayrıca klinikte açılışa özel olarak vücut analizi ve ilk andülasyon tedavi seansı ücretsiz olacak. 

“MEMLEKETİME BİR KATKIM OLSUN İSTEDİM”

İş yerini açma sürecinden bahseden Çırak “2019 Yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden mezun oldum ve lisans eğitimim sırasında pek çok hastane ve kurumda staj yaptım. Ayrıca ilköğretim ve ortaöğretimlerin durum değerlendirmesi ve obezite konulu Milli eğitim Bakanlığı çalışmasında da görev aldım. Aldığım eğitimler ve mezun olduğum bölümün bana kazandırmış oldukları doğrultusunda kliniğimi açmaya karar verdim. Doğup büyüdüğüm memleketime bir katkım olsun istedim. Ayrıca Doğu Anadolu’da bu sektörlere karşı olan ön yargıyı kırmak için de böyle bir yola adım attım. Kentte işlerini yürüten diğer birçok diyetisyenlerden farkım andumetic 3 pro cihazım olacaktır.

“15 DAKİKA ANDÜLASYON 2,5 SAATLİK SPORLA EŞ DEĞER”

Andülasyon tedavisi ile 2,5 saatlik fiziksel aktivitenin 15 dakikada uygulanabileceğini belirten Çırak “Yeterli ve dengeli beslenmeyi alışkanlık haline getirip aynı zamanda bir yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Almanya’dan getirmiş olduğumuz özel cihazımızda bizim açımızdan fark yaratan imkânlardan diğer bir tanesi. Danışanlarımızın bu cihazda görecekleri 15 dakikalık bir tedavi 2,5 saatlik fiziksel egzersize eş değer bir fayda sağlayacak. Böylelikle insanlar daha az efor sarf ederek daha iyi sonuçlar alabilecekler.” Diye ekledi.

“AÇILIŞA ÖZEL VÜCUT ANALİZİ VE ANDÜLASYON ÜCRETSİZ”

Açılışa özel olarak yapmış oldukları kampanyalardan da söz eden Çırak “Burada sunmuş olduğumuz hizmet kapsamında danışanlarımızdan öncelikle kan tahlillerini istiyor ve vücut analizlerini yaptırıyorum. Edinmiş olduğum bilgiler doğrultusunda 1 ayda 4 periyot olmak üzere keyifli bir yolculuğa çıkmış oluyoruz. Ayrıca yine danışanlarımızı sevindirecek bir kampanya oluşturduk açılışımıza özel; danışanlarımızın vücut analizlerini ve ilk seans andülasyon tedavisini dediğim gibi açılışımıza özel olmak üzere ücretsiz gerçekleştireceğiz. Böylelikle danışanlarımız ilk aşamada herhangi bir ücret ödemeden alacakları hizmet konusunda bilgi sahibi olacak ve daha rahat hareket edecekler.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim