HABER MERKEZİ: Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) öncülüğünde başlatılan 7 Haziran ‘Dünya Kahvaltı Günü’ etkinliğine İstanbul’dan çok sayıda ünlü isim eşlik ederek destek verdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) öncülüğünde başlatılan 7 Haziran ‘Dünya Kahvaltı Günü’ etkinliği salgın tedbirleri kapsamında iptal edilmesinden dolayı sosyal medya üzerinde kutlandı. Etkinliğe çok sayıda vatandaş sosyal medya hesapları üzerinden #dunyakahvaltıgunu ve #theworldbreakfastday etiketiyle destek verirken, çok sayıda ünlü isim etkinliğe kayıtsız kalmadı. 

ÜNLÜ İSİMLERİN KATILIMIYLA KAHVALTI GÜNÜ KUTLANDI

İstanbul’da kahvaltı tanıtımı noktasında büyük emek ve uğraş sarf eden İş Adamı Fatih Sarp, 7 Haziran ‘Dünya Kahvaltı Günü’ etkinliği kapsamında İstanbul Boğaz’ının incisi Ortaköy Kuruçeşme’de çok sayıda ünlü katılımıyla kahvaltı etkinliği kutlandı. İş Adamı Sarp, ATV ekranları Kral FM ve Class Magazin ortak canlı yayına katılarak kahvaltı hakkında bilgi verdi. Ayrıca canlı yayın programına ve kahvaltı etkinliğine Ahmet Selçuk İlkan, Afrikalı Şenol İpek ve çok sayıda ünlü isim katılım sağladı.

Editör: TE Bilisim