Van Gölü’ne farkındalık çalışmalarını sürdüren Van Gölü Aktivistleri, Edremit Belediyesi’nin de sponsor olduğu Van Gölü Havzası temalı slogan yarışması düzenleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Aktivist Derneği Başkanı Erdoğan Özel, Yapacağımız slogan kampanyasına tüm doğaseverleri bisiklet kullanıcılarını ilgi duyan herkesi Van Gölü temalı bir slogan ile sosyal medyada bizi etiketleyerek paylaşmasını diliyoruz.” Dedi.

VAN GÖLÜ HAVZASINA HAS BİSİKLET SLOGANI ARANIYOR!

Van ve Van Gölü Havzası doğa sporlarının açısından oldukça zengin bir bölge olduğuna dikkat çeken Van Gölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, “Özellikle son yıllarda dünyada çok popüler olan bisiklet kullanımı oldukça yaygınlaşmaktadır. Aynı zamanda Van Gölü havzasında da birçok bisiklet kullanıcısı olduğu birçok güzel parkurların olduğu ve özellikle Van gölü Aktivistleri öncülüğünde yapılan Van Gölü Bisiklet festivali ve çeşitli bisiklet turları bisikletin önemini bölgemizde daha da önemli hale getirmiştir. Bisiklet ile ilgili birçok sloganlar vardır örneğin “arabadan in bisiklete bin” gibi. Biz de bu kadar bisiklet kullanımı ve bisiklet parkurunun olduğu Van ve Van Gölü havzasında kendi sloganımızı geliştirmek istiyoruz. Van Gölü Havzası temalı slogan yarışması düzenleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“VAN GÖLÜ TEMALI BİR SLOGAN İLE SOSYAL MEDYADA BİZİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞMASINI DİLİYORUZ”

Bisiklet formalarında Edremit Belediyesi’nin sponsor olduğunu dile getiren Özel, “Bizler de en iyi seçilecek bisiklet kullanımı ile ilgili slogan için 3 kişiye bisiklet forması hediye edeceğiz. Yapacağımız slogan kampanyasına tüm doğaseverleri bisiklet kullanıcılarını ilgi duyan herkesi Van Gölü temalı bir slogan ile sosyal medyada bizi etiketleyerek paylaşmasını diliyoruz. Aynı zamanda bir farkındalık olacak Van Gölü ile ilgili bisiklet camiasında da güzel birkaç slogan geliştirilirse farkındalık anlamında da Van Gölümüze ve bölgemize katkı sunacağını düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.

“ KATKI SUNAN VE SUNACAK HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Son olarak desteklerinden dolayı Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail Say’a teşekkürlerini ileten Özel, şunları söyledi: “Bisiklet formalarında ve tişörtler de bize destek oldular. Yine kampanyamıza katkı sunacak herkese teşekkür ediyoruz. Bisikleti hayatımıza ne kadar çok katarsak o kadar sağlıklı oluruz o kadar doğamızı çevremizi özellikle de Van Gölü’müzü hem tanıtım hem de koruma anlamında önemli katkılar sunmuş oluruz”

Editör: TE Bilisim