Van Selahaddin-i Eyyubi BİST Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda yapılan programda açılış konuşmasını yapan proje koordinatörü Yüksel Çabaz, geçen sene 17 olan proje sayısının bu yıl 88’e çıktığını belirtti.

 

Farklı kategorilerde uygulaması yapılan ve dereceye giren projelerin tanıtımının yapıldığı programda konuşan Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ise, “Eğitim emek isteyen ve emeklerinin meyvelerinin elde edilmesi ile çalışmalar daha fazla motive etmektedir. Yapılan proje uygulamalarında da anlaşıldığı gibi eğitimin alanına her konu girmekte ve okullarımızda da toplumun her bireyini kapsayan çok güzel projeler üreterek uygulamaya geçirmiş. Birçok proje çalışmasının uygulama aşamalarında okullarda tanık olduk. Proje tabanlı çalışan öğretmen ve öğrencilerimizin çevrelerine pozitif enerji sağladıklarını, öğrencilerin başarılarında da artırıcı bir etken olduğunu görmekteyiz. Çalışmaları gerçekleştiren Ar-Ge Birimimize, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gerçekleştirilen “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” programına Van İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Celal Gezici, Adem Çiftçi, Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Tunç, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Program sonunda, dereceye giren okullara katılım belgesi ve levhaları takdim edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Editör: TE Bilisim