Van Büyükşehir Belediyespor eski futbolcularından İstanbulspor'un başarılı hücum oyuncusu Emrah Tacir’i, 1 yıllığına renklerine bağladı.

 

2. Lig hedefiyle çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyespor transfere doymuyor. Kulüp 2010’dan 2014’e kadar siyah kırmızılı formayı terleten eski futbolcusu Emrah Tacir’i transfer etti. İstanbulspor'un son iki sezonunda başarılarında önemli rol oynayan 24 yaşındaki Emrah Tacir, Hücum bölgesinde değişik pozisyonlarda oynayabil bu sezonda 2.lig şampiyonluğu yaşadı.

Hücum bölgesinde değişik pozisyonlarda oynayabilen Tacir, memleketinde tekrardan olmaktan mutlu olduğunu ve takımın bir üst lige çıkması için elinden geleni ortaya koyacağını belirttti.

Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise, Van’ın öz evladı olan Emrah Tacir’in 2. Lig’de başarılı sezonlar geçirdiğini bu sezonda Van Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökeceğini kaydetti.

Çalım, “Futbolda başarıyı yakalamak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. 3. Ligin en iyi takımını kurduk. Biz üstümüze düşen görevi yaptık. Şimdi iş teknik ekip ve futbolcuların olacak. Transreferin en iyi takımıyız. Bu sezon özleneni ortaya koyacağız. Şimdi taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. İnşallah güzel günler yaşayacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim