Van’ın Erciş Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçeye yeni atanan stajyer öğretmenler için moral gecesi tertiplendi. Gecede mahalli sanatçıların seslendirdiği türkülerle eğlenen öğretmenler hoşça vakit geçirdiler. 


Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen geceye Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Erciş Emniyet Müdürü Can Candaş, kurum amirleri ile çok sayıda öğretmen katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, yeni atanan öğretmenlerle birlikte ilçede eğitime büyük katkı sağlayacaklarını söyledi. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin Yaşar ise ilçede 5 bin kamu personelinin bulunduğuna dikkat çekerek, "Görevlerine yeni başlayan öğretmenlerimiz ve yeni yönetici olan arkadaşlarımıza protokol yönetimi ve kamusal davranış kuralları semineri düzenleyerek sizlerle tekrar bir araya geleceğiz’’ dedi.


Konuşmaların ardından mahalli sanatçılar Erciş ve çeşitli yörelere ait türküler seslendirildi. Öğretmen ve öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu. Gecenin sonunda protokol üyeleri ile birlikte halay çeken öğretmenler ise geceyi tertipleyenlere teşekkürlerini iletirken, hoşça vakit geçirdiklerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim