Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi TBM Tünelleri Tamamlanma Töreni'nde son dakika açıklamalar yaptı. Koronavirüs tedbirleriyle ilgili açıklama yapan Erdoğan ''sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizlerden özür diliyorum'' dedi.

Erdoğan, video konferansla katıldığı Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi TBM Tünellerinin Tamamlanması Töreni'ndeki konuşmasına, annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sağlık turizmini çok önemsiyoruz

İstanbul mazeret değil hizmet bekler.Biz 40 yıldır bu şehrin hizmetindeyiz. 1994'ten beri Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak İstanbul'u hak ettiği seviyeye çıkarmanın gayreti içindeyiz.

Sağlık turizmini çok önemsiyoruz. Sancaktepe'nin yanında herhangi bir havalimanı var mı? İnanın bilmezler. Orada askeri bir havalimanı vardı. Aynı şekilde Yeşilköy, burada da havalimanının bir ucuna inşa ediyoruz. Sağlık turizmine yönelik her iki yere de yurtdışından gelenler uçaklarla gelecekler ve buralarda tedavilerini yapıp ondan sonra uğurlayacağız. Bu bizim için yeni bir açılımdır. Türkiye burada sağlık üssü olma görevini yapacaktır. Cleveland'a gidiyorlardı, bundan sonra İstanbul'a gelecekler.

Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizlerden özür diliyorum

Ramazan-ı Şerifi'niz mübarek olsun.Koronavirüs belasından da inşallah kurtulacağız.Bazı sıkıntılar size veriyor olabiliriz, bunlara tahammül edersek koronavirüs belasından kısa zamanda kurtulacağımızı umuyorum. Aynı durumu sizler gibi yaşıyorum. Aldığımız tedbirlere uyarsak biz dünya ülkelerine göre bu işi çabuk aşacağız. Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizlerden özür diliyorum.

Editör: TE Bilisim