Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Van ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Aydemir, beraberindekilerle Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Görevine yeni başlayan Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret eden Van ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Aydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı olarak Van merkezde ve ilçelerde faaliyet gösteren odalar ve üyeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette üyelerin sorun ve taleplerini de anlatan Aydemir, çözüm için koordineli bir şekilde çalışılması gerektiğini belirtti.

 

Büyük bir camia olan esnafları temsilen Van ESOB heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Van Valisi İbrahim Taşyapan, “Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Belirttiğiniz konular ve sorunlarla ilgileneceğim. Detaylı bir inceleme ve çalışma yaptıktan sonra çözüm açısından ne yapabileceğimize bakacağız.” Dedi.

 

Ziyarete Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Çetin Karaduman, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Gonca ve Denetim Kurulu Üyesi Nurdoğan Avcı da katıldı.

Editör: TE Bilisim