Van’da birincisi düzenlenen Evlilik ve Hediyelik Eşya Fuarı sona erdi.  Geçtiğimiz hafta ilk defa Van’da düzenlenen Evlilik ve Hediyelik Eşya Fuarı sona erdi. 


İpekyolu Fuar tarafından yapılan açıklamada, “Üç gün boyunca defilelerin, kına organizasyonlarının, folklor gösterilerinin ve canlı müziğin yapıldığı fuarımıza yoğun katılım oldu. 2500 kişinin katıldığı çekilişte birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı. On binlerin katılımıyla çok verimli ve çok güzel bir fuar geçirdik. Hedefimiz önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı çok daha profesyonel bir fuar gerçekleştirmektir. Sürekli üzerine katarak evlilik Fuarını marka fuar yapmaya çalışacağız. Sloganımız Van'ı fuarlar şehri yapacağız.” denildi. 

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

 

Açıklamanın devamında “Bizden desteğini esirgemeyen başta valiliğimiz olmak üzere büyükşehir belediyesi, ticaret odası, ticaret borsası, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, DAKA, KOSGEB, TÜMSİAD, MÜSİAD ve VİŞAD'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tüm katılımcı firmalarımıza, bizi yalnız bırakmayan ziyaretçilerimize ve benimle gece gündüz yoğun emek harcayarak çalışan ekibime de teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadeleri kullanıldı. 

Editör: TE Bilisim