Kandıra ilçesinde Sarnıçlar Köyü muhtarı Recep Çalık'ın kullandığı otomobil, henüz bilinmeyen sebepten dolayı karşı şeride geçti. İlk olarak İ.İ. idaresindeki karayollarına ait araca çarpan Recep Çalık idaresindeki araç, daha sonra Sabri Çakıroğlu kontrolündeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

İKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler sürücüler Sabri Çakıroğlu ile muhtar Recep Çalık'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ARAÇLARIN SON HALİ KAZANIN BOYUTUNU ANLATMAYA YETTİ

Araçta yolcu olarak bulunan İlknur Çakıroğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Öte yandan kazanın ardından iki otomobilde kullanılmaz hale gelirken, araçların son hali kazanın boyunu anlatmaya yetti.

"BİZİM ŞERİDE GEÇTİ"

Araçların birinde yolcu olarak bulunan Muhammed A. kazayı, "Biz İzmit'ten Kandıra'ya doğru geliyorduk. Yolda kalp krizi geçirmiş olabilir. Bizim şeridimize geçti. Bizi sıyırdı, arkamızdaki araca vurdu. Geriye dönüp müdahale ettik" diyerek anlattı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim