ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM-ŞABAN BEYAZSAÇ

Öğrencileri ile yaptığı etkinlikler, sosyal sorumluluk çalışmaları, kutlamalar ve başarılar ile adından sıkça söz ettiren Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO) öğretmenlerinden Şenay Bahçe, bir ilke daha imza attı. Okuttuğu öğrencileri başarıya taşıyan isim olarak dikkatleri çeken isim haline gelen Şenay öğretmen bir kez daha öğrencilerinin okuma bayramını yarıyıl tatilinden önce gerçekleştirdi. FİLO 1-E sınıfı öğrencileri okumadaki yetkinlikleri ve bayramda sahnedeki gösterileri ile alkış topladı.

Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO) öğrencileri, Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı konferans salonunda okuma bayramı etkinliği düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan okuma bayramına ilgi de büyük oldu. Okuma yazmayı öğrencilerin sunuculuk yaptığı, tüm öğrencilerin ayrı ayrı sahnede performans sergilediği bayramda öğrenciler birbirinden güzel gösteriler yaptı. Tüm öğrencilerin bayram vesilesiyle sahne almasından sonra öğrenciler öğretmenlerine gül taktim etti. Şenay Bahçe ise öğrencilerine okumayı öğrendikleri için madalya takdim ederken, madalya takdiminin ardından okuma bayramı vesilesiyle pasta kesildi.

ŞENAY ÖĞRETMEN: BUGÜN MUTLU BİR SONUN BAŞLANGICIDIR!

Etkinlikte konuşan 1-E sınıfı öğretmeni Şenay Bahçe, “Bütün enerjisini emeğini umudunu mesleğine adamış bir öğretmen olmaktan gurur duyarak karşınızdayım. Her çocuk benim için yeni bir heyecan yeni bir başlangıçtır. Her çocuk geçmişin yoğunluğunu örten yeni hedeflere yol açan bir umuttur. Her çocuk benim için yaşam sevincidir. Bir sonraki adım için tatlı bir telaş ve mutlu sonlu kahramanlardır. Bugün mutlu bir sonun başlangıcıdır, gelecekteki büyük başarılarının ilk adımıdır. Okumanın yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur” dedi.

Editör: TE Bilisim