Funda pastanesi yeni yüzüyle Van halkına hizmet vermeye başladı. Uzun yıllardır Van halkına hizmet veren Funda pastanesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Pastane sahibi Ahmet Çetiz, Van halkına hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade ederek, kentte yeni istihdam alanları yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Van’da uzun yıllar hizmet veren Funda pastanesi yeni yüzü ve yeni çeşitleriyle bugün hizmete başladı. İrfan Baştuğ Caddesi İstanbul hastanesi karşısında hizmete açılan pastanenin kurdelesi Van Fırıncılar Odası Başkanı Osman Tuncil ve iş yeri sahibi tarafından kesildi.

 

TUNCİL: İSTİHDAM ALANLARI BÜYÜYOR

Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Fırıncılar Odası Başkanı Osman Tuncil, kentte istihdam yaratan iş yerlerine ihtiyaç olduğunu söyleyerek, bu tür iş yerlerinin kentin sosyal hayatı için ise önemli olduğunu belirtti. Tuncil, “Açılışını yapacağımız bu yeni iş yeri Van halkına hayırlı uğurlu olsun. Kentteki istihdamın arttırılması için yeni iş yerlerinin açılması oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca kentin sosyal hayatını daha da ilerletmek için bu tüm alanlar kente katkı sağlayacaktır. Bu iş yerini kente kazandırdığı için iş yeri sahibi Ahmet Çetiz’e teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

YENİ YER YENİ YÜZLE HİZMETE BAŞLADI

Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesi Tuncil ve katılımcılar tarafından kesildi. Bir süre iş yerini dolaşan katılımcılara pasta ikram edildi.    

İş yeri hakkında bilgi veren iş yeri sahibi Ahmet Çetiz ise, iş yerlerinin yeni yüzüyle halkın hizmetine açıldığını söyleyerek, yeni yerlerinde imalat bölümünü de dahil ettiklerini belirtti. Çetiz, “Van’a hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Yeni yerimize imalat bölümünü de dahil ettik. 180 metrekare alan üzerinde yen iş yerimiz ve yeni yüzümüzle hizmet vermeye başladık. Kente yeni istihdam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. İş yerimizde 17 personel çalışmaktadır. Bu sayıyı daha da arttırmayı hedefliyoruz.” Dedi.  


ŞEHRİVAN HABER – VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim