Galatasaray, Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Valentin Rosier'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, Valentin Rosier için, Sporting Lizbon ile 4,5 milyon euro bonservis bedeli konusunda görüşmelerini tamamladı. Galatasaray'ın kısa süre içinde Valentin Rosier için, Sporting Lizbon ile 4,5 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlaması bekleniyor.

Sarı kırmızılılar, geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahiplerinden birisi olan sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i kadrosuna katmak için Sporting Lizbon ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Rosier transferi için pazarlık yaptığı Lizbon, Cim Bom'un teklifini kabul etti. Galatasaray yönetimi, Portekiz ekibiyle yaptığı görüşmeler sonucunda 4.5 milyon euroluk bonserviste el sıkıştı.

KARARINI GALATASARAY GÖRÜŞMESİ SONRASI VERECEK

Kulübüyle anlaşma sağlayan yönetim, Rosier ve menajeriyle bir araya gelerek oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Fanatik'in haberine göre Beşiktaş'ta mutlu olduğu ve kulübüne de siyah beyazlı formayı yeniden giymek istediğini ileten Rosier'ın, Galatasaray'la yaptığı görüşme sonrasında kararını vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim