Van'ın Muradiye ilçesinde Genç Adımlar Derneği üyeleri, 8 ay önce felç geçirerek yatağa bağlı kalan Misri Dönmez'e hasta yatağı aldı. 

 

Dernek üyeleri, ilçeye bağlı Yumaklı Mahallesinde 8 aydan bu yana yatağa mahkum yaşayan Misri Dönmez'i evinde ziyaret etti.

 

 

Tek odalı bir evde yaşayan aile fertleriyle sohbet eden dernek üyeleri, hasta kadının rahat etmesi için getirdikleri yatağı kurarak aileye teslim etti. 

 

Dernek Başkanı Selçuk Yay, Muradiye Genç Adımlar Derneği olarak her zaman vatandaşları ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

 

 

Yatağı olmadığı için yerde yatan Misri Dönmez'e yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden Yay, "Maddi sıkıntıları olan aileye hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle yatak aldık. Ailenin bu sıkıntılardan kurtulması için girişimlerde bulunacağız. Allah devletimize zeval vermesin. Böyle hastalara devletimiz zaten gereken yardımı yapıyor. Biz de elimizden gelen desteği sunmaya çalışacağız." dedi.

 

 

Hastanın eşi Veli Dönmez de, kendilerine destek veren dernek üyelerine teşekkür etti. 

İmkanları el vermediği için eşinin tedavisiyle yeterince ilgilenemediğini aktaran Dönmez, "Ben 10 yıl önce hasta oldum, eşim beni komşuların aracıyla hastaneye götürdü, sabaha kadar başımda bekledi. Şimdi kendisi hasta ben ona bakıyorum, ömrüm olduğu müddetçe de bakacağım. Kızımla eşimi dışarı çıkarıyoruz, temiz hava almasını sağlıyoruz. Eşimin iyileşip aramıza dönmesini istiyorum başka da bir şey istemiyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim