ŞEHRİVAN HABERDünya genelinde 3 temsilcilik, Türkiye içinde 6 şubesi bulunan (Genç ASRİAD) 7’nci şubesini Van’da açtı. Van TSO’da yapılan açılışa Genç ASRİAD Genel Başkanı Mustafa İnan Güleç, Van Milletvekili İrfan Kartal, Denizcilik Fakültesi Dekanı Fevzi Özgökçe, İş insanı Zahir Kandaşoğlu ve Birbirinden nitelikli iş adamları katıldı.

Açılış konuşması yapan Genç ASRİAD Genel Başkanı Mustafa İnan güleç , “Türkiye genelinde 7’nci şubemizi Van’da açtık. Bunun gururunu yaşıyoruz. Şube temsilciliklerimizde yapılacak olan bütün işlerde beraber olacağız. Bizler her ne kadar yeni olsak ta 30 yılı aşkın bu işin içinde olan abilerimizle beraber yol alıyoruz. Genel merkez olarak 35 kişilik yönetim kurulu üyemiz var. Saydığım bu 35 kişi yılda 4 milyar liranın üzerinde finans yüklemesi yapıyor. Van ilimizin tarım ve hayvan potansiyeli çok yüksek olduğunu gördük. Van, burada eksik bir şey olan bu potansiyeli tamamını kullanamamasıdır. Genç arkadaşlarımızla öncelikle bunu konu üzerinde çalışıp sanayi düzeyinde devam etmek olacaktır. Genç Asriad olarak Van’da çok büyük ve başarılı işlere imza atacağız.” Şeklinde konuştu.

“BİRLİKTEYSENİZ GÜÇLÜSÜNÜZ”

Gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirten Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, “Bugün gerçekten heyecanlı bir ekibi görünce çok mutlu oldum. Başarının sırrı iyi niyetten geçer. Genç iş insanlarımızın, istihdamda büyük bir yer alacaklarına, bölgenin en büyük ili olan Van’da büyük projelerine imza atacaklarına inanıyorum. Gençlerin bir büyüğü olarak her zaman kapılarımız onlara açıktır. Bundan sonraki işelerinde başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

“VAN’IN EKONOMİSİNDE DAHA ÇOK GENÇLER YER ALACAK”

Van'ın ekonomisine yön verme konusunda en büyük taliplisi olduklarını belirten Genç ASRİAD Van Şube Başkanı Servet Doğaç, “ Bizler nitelikli genç iş insanı olarak son zamanlardaki küresel ekonomik buhranın sonsuz sonuçlarını gözeterek sizlerin görüş ve fikirlerinize sunacağımız. Yeni projelerimiz ve istidam alanlarımız ile bölge ve ülke ekonomisine katkı da bulunacağımız ve aynı zamanda nitelikli fikirlerle de müteşebbis gençlerimizle inoaktiv bir köprü kuracağımızı vurgulamak istiyorum. Van’daki genç iş insanımızla bir çok başarılı işler ortaya koyacağız.” Cümlelerini kullandı.

“HEDEFE ULAŞMAK AZİM VE ÇALIŞMAYLA OLACAK”

Yeni Türkye’nin geleceği dinamik gençlerle daha güçlü olacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Furkan Görentaş, “Ülkemizin 2023 hedefine ulaşması ve daha sonra 2071 hedefine yol alması büyük bir özveri ve çalışmayla olacaktır. Dünyada ve Türkiyede büyük bir sorun olan ekonomik buhranın önüne geçmek için sürdürülebilir işlere imza atarken dünyada hızla artan ekonomik rekabetin biz genç girişimcilerin önünü kesmeyeceğini, azim ve çalışmayla tüm zorlukları aşabileceğimizi belirtmek istiyorum. Van’da gençlere daha çok yer verip istihdam alanlarını genişleteceğimizi belirtmek isterim.”

Editör: TE Bilisim