ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ- Genç MÜSİAD Van Şube Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yaklaşık 3 yıldır görevde olan ve görev süresi içerisinde başarılı çalışmalara imza atmış olan Flyone Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Enes Özkılıç görevi daha önce Genç MÜSİAD’da başkan vekili olarak görev yapan Gri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gültepe’ye devretti. Genç MÜSİAD Van Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninin ardından açıklamalarda bulunan ve sivil hayattaki dostlukları ile de bilinen Özkılıç ve Gültepe bazı açıklamalarda bulundu.

“GÖREVİ DEVRALANIN GÜLTEPE OLMASINDAN DOLAYI HUZURLUYUM”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özkılıç göreve ilk başladığı süreçte MÜSİAD’ta kişi sayısının az olduğunu fakat zamanla üye sayısının da artarak iyi bir ekip ortamı oluşturduklarını belirtti. Gültepe ile Genç MÜSİAD Başkanlığı döneminde birlikte çalıştıklarını belirten Özkılıç görevi devralan kişinin Gültepe olmasında ötürü son derece huzurlu olduğunu ifade etti.

“YENİ BAŞKAN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ”

Genç MÜSİAD başkanlığı dönemindeki ilk açıklamalarında bulunan Gültepe ise Özkılıç’a şimdiye kadar göstermiş olduğu emeklerinde ve kişisel anlamda yapmış olduğu abilikten ötürü teşekkürlerini iletti. Gültepe teslim törenine katılan üyelere ve konuklara açıklamalarda bulunarak görev süresince kendilerinin desteği ile başarıya ulaşacaklarını ifade etti ve tebriklerini ileten herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim