ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van’daki toplu açılış törenine katıldı. Beşyol Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde konuşan Kasapoğlu, Van’ın sporda marka yapmak için çalışmalarının olduğunu ve spor alanında Van’dan şampiyonlar çıkacağını vurguladı.

KASAPOĞLU: VAN’I HER ALANDA MARKA YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Kasapoğlu, Van’ın coşkusuyla, heyecanıyla gurur duyduklarını belirterek sözlerine şöyle başladı: “Bugün Van, her zaman ki gibi muhteşem. Van’ın kıymetli gençleri, Van’ın değerli evlatları her zaman ki gibi heyecanıyla, coşkusuyla, inancıyla bu alanda birlikte. Sağ olun, var olun. Van, dünya lideri, mazlumların gür sesi, Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Bugün Van, her zaman ki gibi bereketiyle, kardeşliğiyle, birliğiyle, beraberliğiyle en güçlü mesajı tüm dünyaya haykırıyor. Van’ın bu heyecanı, coşkusuyla, kardeşliğiyle gurur duyuyoruz. Bugün Van’da çok güzide açılışlarımız var. Her alanda olduğu gibi gençlik alanında da, sporda da Van’ı marka yapmak için çalışmalarımız var. Onların açılışlarını gerçekleştireceğiz.”

“VAN’IN İLÇELERİNDE GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATLARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

İlçelerde gençlik merkezi inşaatlarının devam ettiğini ve pek çoğunun açılış noktasına geldiğini ifade eden Kasapoğlu, “Yurtlarıyla, gençlik merkezleriyle, genç ofisleriyle, gençlik kamplarıyla, spor salonlarıyla, havuzlarıyla her alanda Van’da, Van’ın ilçelerinde hamd olsun büyük bir atılımı gerçekleştiriyoruz ve bu atılım Van’ın gençleri, evlatları, şanlı bayrağı dalgalandıracak Van’dan çıkacak şampiyonlar için. İnşallah bugünkü açılışlarımızla ve bundan sonra açacağımız tesislerle birlikte Van’ın ilçelerinde gençlik merkezi inşaatlarımız tüm hızıyla sürüyor. Yüzme havuzu inşaatlarımız tüm hızıyla sürüyor. Pek çoğu açılış noktasına geldi” dedi.

KASAPOĞLU: HER ALANDA VAN’DAN ŞAMPİYONLAR ÇIKARACAĞIZ

Kasapoğlu, her alanda Van'dan şampiyonlar çıkacağını dile getirerek, “Yüzmede, boksta, basketbolda, her alanda Van’dan şampiyonlar çıkaracağız. Bu coğrafyanın evlatları, asaletiyle, yeteneğiyle, karakteriyle tüm dünyaya Van’ın mesajlarını ulaştıracağız. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki Van, 2023 Haziran’ında halktan, adaletten, demokrasiden, milli iradeden yana olan o güçlü duruşunu sandıkları patlatarak, Cumhur İttifakı’nın o güçlü mesajını tüm dünyaya, demokrasi düşmanlarına haykırarak verecek. Bugünkü açılışlarımızın Van’ın tüm evlatlarına, gözümüzün ışığı sevgili gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim