Açılışta konuşan İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, “Biz Gevaş’a inandık. Çok sağlam bir ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatımız var. Gevaş’ta girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah iktidar bu sene biz olacağız.” Dedi.

İYİ Parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Gevaş İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açılışı, partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılış törenine İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, İl ve ilçe Kadın Politikaları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları,  İl ve İlçe yöneticileri, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, “Sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Gördüğünüz gibi İYİ Parti’nin bayrakları, tabelaları Türkiye’nin dört bir yanında dalgalanmaya devam ediyor. Partimiz gün geçtikçe gücüne güç katıp, büyümeye devam ediyor. Bugün burada Gevaş’ta partimizin ilçe hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz.  Biz Gevaş’a inandık. Gevaş’ın her bir karışını gezip, vatandaşların kapısını çalmak ve her insanımızın elini sıkmak suretiyle bizler inşallah iktidar olacağız. Az Kaldı.” dedi.

İlçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi

Açılış törenin ardından Van İYİ Parti İl Başkanı Selim Özgökçe ve beraberindeki partililer Gevaş ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Alım gücünün düştüklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, zor durumda kaldıklarını belirterek uygulanan ekonomik politikaların yanlış olduğunu, derhal sandığa gidilmesi gerektiğini ve mevcut yönetimin artık değişmesini istediklerini söyledi.

Küçük esnaf dertli 

Esnaf,  merkez mahallelerinin 11 bin nüfusa sahip olduğunu ve nüfusa sahip bir ilçeye 7’den fazla zincir marketin çok olduğunu bu yüzden de küçük esnafın kazanamadığını söyelerek elde ettikleri kazançla da sadece kiralarını ödeyebildiklerini belirtti. Bu sorunların bir an önce çözülmesini istediklerini belirten esnaf “İktidara geldiğinizde küçük esnafa sahip çıkın.” dedi. Belediyeye ait dükkanların kiralarının da yüksek olmasına değinen esnaf “Kazancımızı da kiraya veriyoruz.”diyerek Başkan Özgökçe’yle sorunlarını paylaştı. Ziyarette esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Özgökçe, “Gevaş İYİ Partiye sıcak yaklaşıyor. Ancak esnaflarımızın kara kara düşündüğünü gördük. Kara günlerden geçen esnaf ve vatandaşlarımız iktidarımızda güneşli günlere kavuşacaktır.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim